Riepu remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

BKL, SIA

Brīvības 2b, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepu serviss:

Pilns riepu serviss, sākot ar montāžu un beidzot ar balansēšanu, kā arī vulkanizāciju. Pieejams arī autoserviss. Eļļas maiņa, riepu remonts, balansēšana, riepu montāža. Jaunu un lietotu riepu tirdzniecība.

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

G.Astras 2b, Rīga LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.
ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ starteru remonts ✓ ģeneratoru remonts ✓ starteru un ģeneratoru daļu tirdzniecība ✓ ritošās daļas remonts Par uzņēmumu:

SIA „Izdarīgs” ir autoserviss Pārdaugavā, Baldones ielā 1, kas savu darbību uzsācis 1998. gadā. Autoserviss specializējas starteru un ģeneratoru remonta jomā, to rezerves daļu tirdzniecībā, kā arī automašīnu ritošās daļas remontā.

Auto Plus, SIA, Veikals un autoserviss

G.Astras 5b, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Autodaļas ✓ Eļļas ✓ Riepas ✓ Akumulatori ✓ Autoserviss Autodaļu un piederumu tirdzniecība:

SIA "Auto Plus" ir viens no vadošajiem autodaļu, auto piederumu un autoriepu importētājiem no Eiropas un ASV. Pie veikaliem Brīvības, G. Astras un Satekles ielā ir atvērti auto apkopes servisi. Kopš 2000. gada SIA "Auto Plus" ir LARDIA biedrs.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

Rimars, SIA, Kravas automašīnu rezerves daļu tirdzniecība, Autokapsēta

Vējstūru 11, Rīga LV-1063
Apraksts:

Uzņēmuma RIMARS galvenais darbības virziens ir lietotu kravas automašīnu izjaukšana pa rezerves daļām. Kravas auto rezerves daļu tirdzniecība. Kravas auto, automašīnu iepirkšana pēc avārijas. Kravas piekabju, puspiekabju uzpirkšana. Kravas auto rezerves daļas. Auto rezerves daļas. Auto kapsēta. Kravas auto apkope un rezerves daļas. Eiropā ražoto kravas automašīnu rezerves daļu tehnoloģiskā sagatavošana.

LB Motors, SIA, Lietotas rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Rezerves daļas: ✓ Virsbūves ✓ Elektronika ✓ Lukturi ✓ Ātrumkārbas ✓ Zondes ✓ Spārni ✓ Degvielas sūkņi Auto rezerves daļas:

Visi produkti  ir apskatāmi uz vietas pie mums. Tomēr jāliek aiz auss, ka servisa centrā piedāvājums ir pat plašāks. Klāsts regulāri, dienu no dienas tiek atjaunots. Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi, droši zvaniet 28 700400; 28 475729 vai rakstiet lb.motors@inbox.lv

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Vasaras un ziemas riepas ✓ Vieglmetāla un tērauda diskus ✓ Motociklu riepas ✓ Disku remontu ✓ Kondicionieru uzpildi un diagnostiku ✓ TPMS sistēmu kalibrēšanu ✓ Riepu montāžu, balansēšanu un uzglabāšanu ✓ Savirzes regulēšana

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.